Beoordelingen Toyota Korterink

9,1

352 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Een zeer professionele organisatie met kennis van zaken.

Dhr. K.W.F. Kuijt (Meppel)
26-03-2020

Vriendelijke mensen en correcte behandeling.

G J Veldman (Zwolle)
26-03-2020

Kwaliteit en vertrouwen en kennis van zaken.

Arie Bijker (Zwolle )
26-03-2020

Goed en betrouwbaar.

Dhr v t Ende (Meppel)
23-03-2020

Er is koffie / er is wifi / de wachtruimte is prima / de reparatie/onderhoud wordt perfect uitgevoerd.

dhr.A.W.Buis (Zwolle)
05-03-2020

Betrouwbaar adres. Nooit klachten gehad. En ze overleggen altijd als er meer onderhoud of reparatie nodig is dan gepland. Dat vind ik heel netjes.

Yvonne de Haan (Zwolle )
03-03-2020

Krijg altijd een correcte behandeling. Personeel is vriendelijk en altijd bereid antwoord te geven op evt. vragen. Als je niet op onderhoud/reparatie kunt wachten is ook altijd een leenauto ter beschikking.

J.W. ten Brinke (Zwolle.)
19-02-2020

Prima service

D.J.Brand (Zwolle)
18-02-2020

Al jaren een zeer vertrouwd adres voor aanschaf en onderhoud van mijn Toyota. Je voelt je hier thuis.

Wim Spantman
12-02-2020

Ze zijn betrouwbaar, kundig en gastvrij.

Mevr. S. Benedictus
07-02-2020

Vriendelijk en deskundig

Johan Luten (Dedemsvaart)
05-02-2020

Een geweldige garage.

Dhr jonker.nijeveen (Nijeveen.)
31-01-2020

gewoon een goede en betrouwbare garage

van eerde (zwartsluis)
31-01-2020

Prima garage

Jan Schoemaker (Nieuwleusen)
29-01-2020

Het is eenvertrouwen dealer.Ik heb het moeite om van Amsterdam naar Rouveen te rijden.Alles wordt van te voren besproken.En afgehandeld volgens afspraak.TOP Dealer!!

Rado (AMSTERDAM)
29-01-2020

goede kwaliteit en berouwbaar.

Hemme
22-01-2020

tevreden klant

G de Witte (staphorst)
21-01-2020

Al bij 40 jaar klant!! En een supertevreden klant. Niet alleen van het merk Toyota, maar vooral van de prettige en deskundige en vriendelijke contacten. Doorgaan zo.

Ad Schalke (Zwolle)
15-01-2020

Prettige service en goed en tot on de puntjes verzorgd

Diana Palmberg (Meppel)
08-01-2020

Vriendelijk personeel, meedenkend, probleemoplossend.

Mevr. J. Compagner
18-12-2019

Ik kom al jaren bij Korterink en heb nog nooit problemen gehad met de mensen daar.

Jaap van Veen (Genemuiden)
06-12-2019

omdat ik tevreden ben

Grietje Hoogers (Zwolle)
04-12-2019

Zij zijn gewoon goed!

Cees van Beek (Genemuiden )
19-11-2019

Ze zijn zeer klantvriendelijk. Niet duur. Je kunt er ten aller tijde terecht met problemen aan de auto. Spreken netjes een prijs met je af. Bellen van te voren over extra kosten. Geven altijd kostenloos een leenauto mee. Hebben een goede service.

Marijke Gehin (Meppel)
07-11-2019

Ben, zoals altijd, uitstekend geholpen.

Dhr. K.J. Jager
07-11-2019

Ik ben zeer tevreden.

Piet Kalteren (Nieuwleusen)
05-11-2019

Ik ben al jaren een zeer tevreden klant.

Mevr. Kalkhoven
23-10-2019

Perfecte garage waar de klant nog koning is

Dhr schreurs (Zwolle)
09-10-2019

Deze garage doet wat ze zeggen, ze komen klantvriendelijk en klantgericht over.

Nico (Rouveen)
09-10-2019

Omdat het een goede garage is,vakbekwaam personeel en goede afwikkeling.Ontvangst garage zeer goed.

E.de groot (Dalfsen)
04-09-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.