9,2
371 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Korterink

9,2

371 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Prettig wachten.

Ernie Wong Lun Hing (MEPPEL)
19-11-2020

Garage Korterink is een betrouwbaar, fijn bedrijf waar ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.

J Scheper (Hasselt)
19-11-2020

Ben al meer dan 30 jaar bij deze dealer en tot mijn volle tevredenheid. Klankvriendelijkheid en vakmanschap staat in hoog in het vaandel.

Joop Jansen (Zwolle)
29-10-2020

Goede service, onderhoud zoals afgesproken, goede toelichting bij ophalen van de auto.

Dhr. N. Harke
29-10-2020

Bezoek al vele jaren dit autobedrijf en ik word altijd uitstekend geholpen.

K.J. Jager (Zwolle)
08-10-2020

Klant daar is koning.

R Schreurs (Zwolle)
10-09-2020

Ze zijn zeer klantvriendelijk.

Jan ten Kate (Nieuwleusen)
31-08-2020

Bij Korterink is de klant echt koningi

Dhr.G.J. Fidder (Zwolle)
03-08-2020

Persoonlijk en betrouwbaar.

Dirk Wiersma (Zwolle)
03-08-2020

Ik ben sinds 1989 klant bij de firma, en heb daar tot nu aan toe ongeveer 20 nieuwe Toyota's gekocht. Ook ben ik daar door dezelfde verkoper zeer professioneel behandeld. Ook in de werkplaats ben ik altijd correct en tot volle tevredenheid geholpen. Vandaar die hoge waardering voor Garage Kotterink.

Dhr.L.Woning (Genemuiden)
03-08-2020

Prima garage, waar de klant centraal staat. En waar met enthousiasme en met een dosis humor gewerkt wordt. En vakbekwaam personeel.

Gerrit Jan Pullen
03-08-2020

Vriendelijk personeel en prima uitleg over de reparaties.

Paul (Zwolle )
03-08-2020

Werkt nauwkeurig en ik krijg zolang de reparatie plaatsvind een auto mee van de zaak naar huis.

Geert Compagner (Seringenhof 42 7954JB Rouveen.)
31-07-2020

Zeer tevreden over het bedrijf en de klantvriendelijkheid.

Voorn
31-07-2020

Vriendelijke mensen, goede kwaliteit,

Meneer Bouwmeester (Rouveen)
11-06-2020

Top bedrijf. Vakmensen. En zijn er voor de klant.

GJ Pullen (Staphorst)
06-05-2020

Alles is daar goed voor elkaar.

mevr. G. Roos.v.d.Louw. (Nieuwleusen)
29-04-2020

Betrouwbare en eerlijke garage. Je krijgt waar voor je onderhoudsgeld.

Bas
23-04-2020

We zijn netjes en vakkundig geholpen door het personeel, goede service.

A.J. de Jonge (Staphorst)
17-04-2020

Een zeer professionele organisatie met kennis van zaken.

Dhr. K.W.F. Kuijt (Meppel)
26-03-2020

Vriendelijke mensen en correcte behandeling.

G J Veldman (Zwolle)
26-03-2020

Kwaliteit en vertrouwen en kennis van zaken.

Arie Bijker (Zwolle )
26-03-2020

Goed en betrouwbaar.

Dhr v t Ende (Meppel)
23-03-2020

Er is koffie / er is wifi / de wachtruimte is prima / de reparatie/onderhoud wordt perfect uitgevoerd.

dhr.A.W.Buis (Zwolle)
05-03-2020

Betrouwbaar adres. Nooit klachten gehad. En ze overleggen altijd als er meer onderhoud of reparatie nodig is dan gepland. Dat vind ik heel netjes.

Yvonne de Haan (Zwolle )
03-03-2020

Krijg altijd een correcte behandeling. Personeel is vriendelijk en altijd bereid antwoord te geven op evt. vragen. Als je niet op onderhoud/reparatie kunt wachten is ook altijd een leenauto ter beschikking.

J.W. ten Brinke (Zwolle.)
19-02-2020

Prima service

D.J.Brand (Zwolle)
18-02-2020

Al jaren een zeer vertrouwd adres voor aanschaf en onderhoud van mijn Toyota. Je voelt je hier thuis.

Wim Spantman
12-02-2020

Ze zijn betrouwbaar, kundig en gastvrij.

Mevr. S. Benedictus
07-02-2020

Vriendelijk en deskundig

Johan Luten (Dedemsvaart)
05-02-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.