Beoordelingen Toyota Korterink

9,1

332 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Ik kom al jaren bij Korterink en heb nog nooit problemen gehad met de mensen daar.

Jaap van Veen (Genemuiden)
06-12-2019

omdat ik tevreden ben

Grietje Hoogers (Zwolle)
04-12-2019

Zij zijn gewoon goed!

Cees van Beek (Genemuiden )
19-11-2019

Ze zijn zeer klantvriendelijk. Niet duur. Je kunt er ten aller tijde terecht met problemen aan de auto. Spreken netjes een prijs met je af. Bellen van te voren over extra kosten. Geven altijd kostenloos een leenauto mee. Hebben een goede service.

Marijke Gehin (Meppel)
07-11-2019

Ben, zoals altijd, uitstekend geholpen.

Dhr. K.J. Jager
07-11-2019

Ik ben zeer tevreden.

Piet Kalteren (Nieuwleusen)
05-11-2019

Ik ben al jaren een zeer tevreden klant.

Mevr. Kalkhoven
23-10-2019

Perfecte garage waar de klant nog koning is

Dhr schreurs (Zwolle)
09-10-2019

Deze garage doet wat ze zeggen, ze komen klantvriendelijk en klantgericht over.

Nico (Rouveen)
09-10-2019

Omdat het een goede garage is,vakbekwaam personeel en goede afwikkeling.Ontvangst garage zeer goed.

E.de groot (Dalfsen)
04-09-2019

Super bedrijf, goede service en buitengewoon vriendelijk

Johan Jonkman
03-09-2019

BetrouwbaarVriendelijkMeedenkend

Marion Scholten (Zwolle)
03-09-2019

Goede,snelle service. Goede en prima uitleg en behandeling.! Altijd meedenken met de klant!

G.Kroese (IJsselmuiden)
03-09-2019

zeer tevreden

dhr w ten klooster (nieuwleusen)
27-08-2019

Garagebedrijf Korterink is een laagdrempelige organisatie, waar je gemakkelijk binnenloopt en hartelijk wordt ontvangen.Er wordt goed gecommuniceerd als er werkzaamheden uitgevoerd moeten worden die buiten de reikwijdte van de reguliere onderhoudsbeurt vallen. Ook het personeel in de werkplaats is gemakkelijk bereikbaar en werkt uitermate deskundig.

Piet Maes (Staphorst)
16-08-2019

Aangezien wij sinds 1971 een tevreden klant zijn bij Korterink B.V.

H.J.Bouwknedgt (Meppel)
07-08-2019

zeer goede ervaring met directie en personeel

H J Baretls
24-07-2019

Deze dealer heeft klant op eerste plaats en service hoog in het vaandel. Dit is een garage met vakbekwame medewerkers en samen hebben ze heel wat dienstjaren. Dit is een no nonsens garage en een betrouwbaar adres voor uw auto.

Jack Dils (Hasselt)
15-07-2019

altijd goeie afspraken en op tijd gereed en vriendelijke contacten en goede overlegcontacten en niets op aan te merken.

rgjw.hofstede (genemuiden)
21-06-2019

uitstekende uitstraling, bekwaam en betrokken personeel. Komt zeer betrouwbaar over.

John Augustus (Zwolle)
14-06-2019

alles gaat zoals is afgesproken

mevr t haan van der veen (zwolle)
31-05-2019

Deze garage +Het personeel is betrouwbaar. Niets ontbreekt hen voor uitleg, koffie staat altijd klaar.

Zijn bekend
10-05-2019

Ik word altijd uitstekend geholpen. Dit geldt zowel voor de afdeling verkoop, voor de receptie en voor de werkplaats.

K.J. Jager
08-05-2019

een zeer betrouwbaar adres

A. Petres (Dalfsen)
03-05-2019

Klantvriendelijk, kwaliteit. Flexibel, betrouwbaar. Kundig

Arthur van Veen (Zwolle)
24-04-2019

Een goed bedrijf met hele vakkundige mensen. Open en eerlijk in adviezen en altijd coulant naar de klant.Altijd een leenauto te krijgen en de koffie is prima! Het bedrijf is professioneel, een mooie moderne showroom en zit op een mooie goed bereikbare lokatie.

Ben van der Vegte (Hasselt)
24-04-2019

Garage Korterink Rouveen is een prima Toyota dealer / garage. Vriendelijk, professioneel met een no-nonense mentaliteit.

W.Kroese (Zwolle)
18-04-2019

Betrouwbaar en vriendelijk.

Mw.vd Valk (Utrecht)
09-04-2019

Plezierige en prettige ontvangst ontvangst en wachttijd voor de "kleine"beurt viel mee.

dhr.A.W.Buis
21-02-2019

Hele goede service.

Jan Schoemaker (Nieuwleusen)
20-02-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.