Beoordelingen Toyota Korterink

9,1

344 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Al jaren een zeer vertrouwd adres voor aanschaf en onderhoud van mijn Toyota. Je voelt je hier thuis.

Wim Spantman
12-02-2020

Ze zijn betrouwbaar, kundig en gastvrij.

Mevr. S. Benedictus
07-02-2020

Vriendelijk en deskundig

Johan Luten (Dedemsvaart)
05-02-2020

Een geweldige garage.

Dhr jonker.nijeveen (Nijeveen.)
31-01-2020

gewoon een goede en betrouwbare garage

van eerde (zwartsluis)
31-01-2020

Prima garage

Jan Schoemaker (Nieuwleusen)
29-01-2020

Het is eenvertrouwen dealer.Ik heb het moeite om van Amsterdam naar Rouveen te rijden.Alles wordt van te voren besproken.En afgehandeld volgens afspraak.TOP Dealer!!

Rado (AMSTERDAM)
29-01-2020

goede kwaliteit en berouwbaar.

Hemme
22-01-2020

tevreden klant

G de Witte (staphorst)
21-01-2020

Al bij 40 jaar klant!! En een supertevreden klant. Niet alleen van het merk Toyota, maar vooral van de prettige en deskundige en vriendelijke contacten. Doorgaan zo.

Ad Schalke (Zwolle)
15-01-2020

Prettige service en goed en tot on de puntjes verzorgd

Diana Palmberg (Meppel)
08-01-2020

Vriendelijk personeel, meedenkend, probleemoplossend.

Mevr. J. Compagner
18-12-2019

Ik kom al jaren bij Korterink en heb nog nooit problemen gehad met de mensen daar.

Jaap van Veen (Genemuiden)
06-12-2019

omdat ik tevreden ben

Grietje Hoogers (Zwolle)
04-12-2019

Zij zijn gewoon goed!

Cees van Beek (Genemuiden )
19-11-2019

Ze zijn zeer klantvriendelijk. Niet duur. Je kunt er ten aller tijde terecht met problemen aan de auto. Spreken netjes een prijs met je af. Bellen van te voren over extra kosten. Geven altijd kostenloos een leenauto mee. Hebben een goede service.

Marijke Gehin (Meppel)
07-11-2019

Ben, zoals altijd, uitstekend geholpen.

Dhr. K.J. Jager
07-11-2019

Ik ben zeer tevreden.

Piet Kalteren (Nieuwleusen)
05-11-2019

Ik ben al jaren een zeer tevreden klant.

Mevr. Kalkhoven
23-10-2019

Perfecte garage waar de klant nog koning is

Dhr schreurs (Zwolle)
09-10-2019

Deze garage doet wat ze zeggen, ze komen klantvriendelijk en klantgericht over.

Nico (Rouveen)
09-10-2019

Omdat het een goede garage is,vakbekwaam personeel en goede afwikkeling.Ontvangst garage zeer goed.

E.de groot (Dalfsen)
04-09-2019

Super bedrijf, goede service en buitengewoon vriendelijk

Johan Jonkman
03-09-2019

BetrouwbaarVriendelijkMeedenkend

Marion Scholten (Zwolle)
03-09-2019

Goede,snelle service. Goede en prima uitleg en behandeling.! Altijd meedenken met de klant!

G.Kroese (IJsselmuiden)
03-09-2019

zeer tevreden

dhr w ten klooster (nieuwleusen)
27-08-2019

Garagebedrijf Korterink is een laagdrempelige organisatie, waar je gemakkelijk binnenloopt en hartelijk wordt ontvangen.Er wordt goed gecommuniceerd als er werkzaamheden uitgevoerd moeten worden die buiten de reikwijdte van de reguliere onderhoudsbeurt vallen. Ook het personeel in de werkplaats is gemakkelijk bereikbaar en werkt uitermate deskundig.

Piet Maes (Staphorst)
16-08-2019

Aangezien wij sinds 1971 een tevreden klant zijn bij Korterink B.V.

H.J.Bouwknedgt (Meppel)
07-08-2019

zeer goede ervaring met directie en personeel

H J Baretls
24-07-2019

Deze dealer heeft klant op eerste plaats en service hoog in het vaandel. Dit is een garage met vakbekwame medewerkers en samen hebben ze heel wat dienstjaren. Dit is een no nonsens garage en een betrouwbaar adres voor uw auto.

Jack Dils (Hasselt)
15-07-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.