9,2
387 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Korterink

9,2

387 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Een fijne garage en betrouwbaar.

Leo woning (Genemuiden)
05-07-2021

Goed bedrijf waar de klant goed geholpen wordt.

gj pullen (staphorst)
30-06-2021

Hoge mate van deskundigheid, zeer klantvriendelijk en uiterst betrouwbaar.

Wim Wijnveen
21-06-2021

Vriendelijke en goede ontvangst, de werkzaamheden zijn goed uitgevoerd.

Arjan de Jonge (Staphorst)
19-05-2021

Prima garage met goede monteurs en altijd lekkere koffie en indien nodig altijd een leenauto.

Jan van der Kolk (Zwolle)
14-04-2021

Bekwaam personeel, staan altijd met goed advies voor je klaar en nemen de tijd voor je. Je krijgt het gevoel dat je een klant bent en geen nummer.

Kuijt (Meppel)
01-04-2021

Goede en snelle service.

Rutgers (Dedemsvaart)
18-03-2021

Fijne en betrouwbare dealer. Altijd helder overleg met de prijs en mocht er meer onderhoud nodig zijn, dan krijg ik altijd eerst een belletje. Top!!

Yvonne de Haan (Zwolle )
05-03-2021

Nooit moeilijk om een afspraak te maken, en vervolgens bij de receptie een vriendelijke ontvangst. Als het mogelijk is kun je eventueel met een kleine onderhoudsbeurt wachten onder het genot van een kop koffie. Bij eventuele problemen wordt dit netjes medegedeeld. Dus nooit problemen.

J.W. ten Brinke (Zwolle.)
25-02-2021

Prettige sfeer, correct behandeld, krijgt voldoende info over werkzaamheden die bij de controle-beurt extra nodig zijn en krijgt de extra kosten daarvan te horen.

A Buis
11-02-2021

Vriendelijk, attent, accuraat en deskundig.

Johan Luten (Dedemsvaart)
29-01-2021

Altijd correct behandeld, zonder gezeur.

Mevr Dunnik
29-01-2021

Betrouwbaar, klantgericht, staan altijd voor ons klaar. Denkt met de klant mee.

T. Bolks
25-01-2021

Al jaren mijn garage en super personeel, dus gewoon goed.

peter van Eerde (genemuiden)
14-01-2021

Ik heb vijf jaar geleden een tweedehands auto gekocht bij Korterink en sindsdien laat ik ook het onderhoud doen door dezelfde garage. Mijn ervaringen zijn ronduit uitstekend! Prima werkplaats, correcte behandeling, vriendelijke mensen. En een uitstekende auto!

Martinus Bos (Dalfsen)
14-01-2021

Deskundig, betrouwbaar bedrijf, goede service en prettig personeel.

dhr. P. de Boer
10-12-2020

Prettig wachten.

Ernie Wong Lun Hing (MEPPEL)
19-11-2020

Garage Korterink is een betrouwbaar, fijn bedrijf waar ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.

J Scheper (Hasselt)
19-11-2020

Ben al meer dan 30 jaar bij deze dealer en tot mijn volle tevredenheid. Klankvriendelijkheid en vakmanschap staat in hoog in het vaandel.

Joop Jansen (Zwolle)
29-10-2020

Goede service, onderhoud zoals afgesproken, goede toelichting bij ophalen van de auto.

Dhr. N. Harke
29-10-2020

Bezoek al vele jaren dit autobedrijf en ik word altijd uitstekend geholpen.

K.J. Jager (Zwolle)
08-10-2020

Klant daar is koning.

R Schreurs (Zwolle)
10-09-2020

Ze zijn zeer klantvriendelijk.

Jan ten Kate (Nieuwleusen)
31-08-2020

Bij Korterink is de klant echt koningi

Dhr.G.J. Fidder (Zwolle)
03-08-2020

Persoonlijk en betrouwbaar.

Dirk Wiersma (Zwolle)
03-08-2020

Ik ben sinds 1989 klant bij de firma, en heb daar tot nu aan toe ongeveer 20 nieuwe Toyota's gekocht. Ook ben ik daar door dezelfde verkoper zeer professioneel behandeld. Ook in de werkplaats ben ik altijd correct en tot volle tevredenheid geholpen. Vandaar die hoge waardering voor Garage Kotterink.

Dhr.L.Woning (Genemuiden)
03-08-2020

Prima garage, waar de klant centraal staat. En waar met enthousiasme en met een dosis humor gewerkt wordt. En vakbekwaam personeel.

Gerrit Jan Pullen
03-08-2020

Vriendelijk personeel en prima uitleg over de reparaties.

Paul (Zwolle )
03-08-2020

Werkt nauwkeurig en ik krijg zolang de reparatie plaatsvind een auto mee van de zaak naar huis.

Geert Compagner (Seringenhof 42 7954JB Rouveen.)
31-07-2020

Zeer tevreden over het bedrijf en de klantvriendelijkheid.

Voorn
31-07-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.