9,2
379 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Korterink

9,2

379 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

zeer tevreden

dhr w ten klooster (nieuwleusen)
27-08-2019

Garagebedrijf Korterink is een laagdrempelige organisatie, waar je gemakkelijk binnenloopt en hartelijk wordt ontvangen.Er wordt goed gecommuniceerd als er werkzaamheden uitgevoerd moeten worden die buiten de reikwijdte van de reguliere onderhoudsbeurt vallen. Ook het personeel in de werkplaats is gemakkelijk bereikbaar en werkt uitermate deskundig.

Piet Maes (Staphorst)
16-08-2019

Aangezien wij sinds 1971 een tevreden klant zijn bij Korterink B.V.

H.J.Bouwknedgt (Meppel)
07-08-2019

zeer goede ervaring met directie en personeel

H J Baretls
24-07-2019

Deze dealer heeft klant op eerste plaats en service hoog in het vaandel. Dit is een garage met vakbekwame medewerkers en samen hebben ze heel wat dienstjaren. Dit is een no nonsens garage en een betrouwbaar adres voor uw auto.

Jack Dils (Hasselt)
15-07-2019

altijd goeie afspraken en op tijd gereed en vriendelijke contacten en goede overlegcontacten en niets op aan te merken.

rgjw.hofstede (genemuiden)
21-06-2019

uitstekende uitstraling, bekwaam en betrokken personeel. Komt zeer betrouwbaar over.

John Augustus (Zwolle)
14-06-2019

alles gaat zoals is afgesproken

mevr t haan van der veen (zwolle)
31-05-2019

Deze garage +Het personeel is betrouwbaar. Niets ontbreekt hen voor uitleg, koffie staat altijd klaar.

Zijn bekend
10-05-2019

Ik word altijd uitstekend geholpen. Dit geldt zowel voor de afdeling verkoop, voor de receptie en voor de werkplaats.

K.J. Jager
08-05-2019

een zeer betrouwbaar adres

A. Petres (Dalfsen)
03-05-2019

Klantvriendelijk, kwaliteit. Flexibel, betrouwbaar. Kundig

Arthur van Veen (Zwolle)
24-04-2019

Een goed bedrijf met hele vakkundige mensen. Open en eerlijk in adviezen en altijd coulant naar de klant.Altijd een leenauto te krijgen en de koffie is prima! Het bedrijf is professioneel, een mooie moderne showroom en zit op een mooie goed bereikbare lokatie.

Ben van der Vegte (Hasselt)
24-04-2019

Garage Korterink Rouveen is een prima Toyota dealer / garage. Vriendelijk, professioneel met een no-nonense mentaliteit.

W.Kroese (Zwolle)
18-04-2019

Betrouwbaar en vriendelijk.

Mw.vd Valk (Utrecht)
09-04-2019

Plezierige en prettige ontvangst ontvangst en wachttijd voor de "kleine"beurt viel mee.

dhr.A.W.Buis
21-02-2019

Hele goede service.

Jan Schoemaker (Nieuwleusen)
20-02-2019

Betrouwbaar

M de Vries (Meppel )
20-02-2019

Prima en correcte behandeling.

L.J. Luten (Dedemsvaart)
14-02-2019

Gezien de altijd correcte behandeling en een goed overleg met de cliƫnt. Bij de kleine onderhoudsbeurt kan men rustig wachten in een prettige ruimte en onder het genot van een kopje koffie. Doet dus prettig aan.

J.W.ten Brinke (Zwolle.)
14-02-2019

Heel goede ontvangst.Kunnen en luisteren goed naar de klant.

Hilco Beute (Hasselt)
03-02-2019

Kortrijk heeft zeer ervaren klantvriendelijke werknemers

J. Ten Kate (Nieuwleusen)
23-01-2019

Hier word je keurig geholpen: ze kennen je auto, je weet wat er aan gedaan wordt, prima wachtruimte of leenauto, uitleg bij de nota. Wat wil je nog meer!

M. F. Bos (Dalfsen)
23-01-2019

Vriendelijke behandeling

mevr. H.Camfferman (Zwolle)
04-01-2019

je wordt altijd vriendelijk behandelt koffie of wat anders staat altijd klaar zeer te vreden

bart bakker (genemuiden)
04-01-2019

Vriendelijke medewerkers, normale prijzen. Men geeft goed advies en men komt op mij betrouwbaar over.

Dhr. Arends
04-01-2019

Garage met kennnis. Zeer behulpzaam en klantvriendelijk. En zij zetten net even dat stapje harder zodat je het gevoel ook hebt dat je als klant gezien wordt.

Gerrit Jan Pullen (Staphorst)
19-12-2018

Voor mij is het geen straf om naar de garagebedrijf Korterink te gaan. Als ik blijf wachten wordt mij direct koffie aangeboden en er is ook wel even tijd voor een praatje en dat hoeft niet over auto`s te gaan.Al met al geen negatieve commentaar.

Grietje Hoogers (Zwolle)
14-12-2018

goede service vriendelijk personeel en lekkere koffie

Jan van der Kolk (Zwolle, Aalanden.)
14-12-2018

Ik ben er al 45 jaar. Dat zegt genoeg.

J W Doggen
14-12-2018

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.