9,1
356 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Korterink

9,1

356 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Vriendelijke behandeling

mevr. H.Camfferman (Zwolle)
04-01-2019

je wordt altijd vriendelijk behandelt koffie of wat anders staat altijd klaar zeer te vreden

bart bakker (genemuiden)
04-01-2019

Vriendelijke medewerkers, normale prijzen. Men geeft goed advies en men komt op mij betrouwbaar over.

Dhr. Arends
04-01-2019

Garage met kennnis. Zeer behulpzaam en klantvriendelijk. En zij zetten net even dat stapje harder zodat je het gevoel ook hebt dat je als klant gezien wordt.

Gerrit Jan Pullen (Staphorst)
19-12-2018

Voor mij is het geen straf om naar de garagebedrijf Korterink te gaan. Als ik blijf wachten wordt mij direct koffie aangeboden en er is ook wel even tijd voor een praatje en dat hoeft niet over auto`s te gaan.Al met al geen negatieve commentaar.

Grietje Hoogers (Zwolle)
14-12-2018

goede service vriendelijk personeel en lekkere koffie

Jan van der Kolk (Zwolle, Aalanden.)
14-12-2018

Ik ben er al 45 jaar. Dat zegt genoeg.

J W Doggen
14-12-2018

Uitstekende service; zeer prettige mensen; prima outillage

Dhr. J.Visscher (Zwolle)
13-12-2018

Zee bekwame mede werkers zeer vriendelijkMee levend en goede ontvangst bij de receptie had zo door

J.W Luijendijk (Hasselt )
05-12-2018

Auris in N Holland gekocht. Onderhoud door afstand van Meppel problematisch. Korterink uitgekozen omdat deze garage mij gratis had geholpen bij 2 kleine problemen met de Auris hoewel ik geen klant was. Vriendelijke ontvangst, deskundigheid en nabijheid van onze woonplaats gaven de doorslag voor de keuze.

W.P.Swart (Meppel)
05-12-2018

Bij afspraken per telefoon wordt een duidelijke dag en tijd afgesproken. Er is steeds een vriendelijk ontvangst. Er wordt koffie aangeboden. Er is een keurige gelegenheid om gedurende de wachttijd te verblijven.

C. Bakker (Assen)
05-12-2018

Ze waren veel langer bezig dan ze afgesproken hadden. Er was 1 lampje stuk, maar het was beter om dan beide lampjes te vervangen zowel links als rechts. Zodat ze even fel zouden branden, maar dan moeten ze ze wel testen, want dezelfde dag bleek dat degene die stuk was geweest, weer minder fel brandde.

Mevr. Gehin (Meppel)
30-11-2018

Menselijke benadering, persoonlijke touch.

John Augustus (Zwolle)
30-11-2018

Al jaren tevreden klant, zeker al 6 Toyota's lang.

Erik Schreuder (ZWOLLE )
23-11-2018

Goede service, vriendelijk en kundig personeel

N Harke (Rouveen)
16-11-2018

Goede service, goed bereikbaar. Klantvriendelijk. Maar aan de dure kant.

J.T (H)
14-11-2018

Een bedrijf met een goede service en klantvriendelijkheid.

Pia kramer (Urk)
14-11-2018

Goede service, fijne ontvangst en kundig personeel.

Dhr. Kuijt (Meppel)
09-11-2018

Kundig personeel. Zeer netjes en verzorgd. Met de klanten meedenken en adviseren.

Leo Timmer (Zwolle)
09-11-2018

Omdat dit een super goede garage is vriendelijk en zeer goede monteurs en medewerkers deze staan altijd voor je klaar.

peter van eerde (zwartsluis)
09-11-2018

Het is daar prima.

mevr G.Roos. v. d.Louw (nieuwleusen)
09-11-2018

Altijd goed geholpen, tijdig gebeld als kosten mogelijk gaan tegenvallen, klantvriendelijk en goede service.

Nico (Rouveen)
02-11-2018

Ik ben al jaren zeer tevreden over mijn garage. Kom er graag.

Mevr. Kalkhoven
02-11-2018

1. Vakwerk 2. Klantvriendelijk.

P.Kalteren (Nieuwleusen)
02-11-2018

Deskundige medewerkers, vriendelijk en correct.

Jippe Hoekstra (Rouveen)
29-10-2018

Zeer vriendelijke mensen die er werken en altijd bereid je direct te helpen.

Mevr. M. Kroon (Zwolle)
17-10-2018

Bij deze garage is alles dik in orde.

B.Gerrits (zwolle)
17-10-2018

De garage is zeker klant vriendelijk, je bent geen nr. maar een klant.

Ton ten Berge (Zwolle)
05-10-2018

goede service

g de witte (staphorst)
28-09-2018

Zeer klantvriendelijk en persoonlijke interesse.

Kees Jansen (Hasselt)
25-09-2018

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.