9,2
387 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Korterink

9,2

387 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Zeer klantvriendelijk en persoonlijke interesse.

Kees Jansen (Hasselt)
25-09-2018

Altijd vertrouwd,goede service,prettige en vakbekwame medewerkers Kortom 100% tevreden

Zandstra (Kampen )
19-09-2018

Ze zijn klant vriendelijk en correct

GERRIT VAN Dijk
19-09-2018

Goede service, vriendelijke medewerkers

Mevr. Reinders (Rijssen)
13-09-2018

Jawel , want ik wil niet voor de flauwekul alles opnieuw schrijven

J. Scheper (Zwolle )
13-09-2018

Prima garagebedrijf waar ik al vele jaren kom en waar ik altijd correct wordt geholpen. Waar nodig vindt er overleg plaats over de werkzaamheden.

Dhr. M.J. Jager (Zwolle)
06-09-2018

Heel goed en plezierig om gaan met klanten.

Jan Bouwmeester (Rouveen)
28-08-2018

we zijn al 50 jaar bekend bij deze dealer. Het personeel is altijd vriendelijk en bereid om mee te denken. Daarnaast informeren ze altijd goed over de kosten etc. Als we de auto weer ophalen ( na bijv. na een APK beurt) weten we dat het goed zit!

fam. Stegeman (Rouveen)
08-08-2018

vriendelijk correct en leveren goed werk af.

h de lange (zwolle)
01-08-2018

Doen wat er gedaan moet worden.

van Engen (STAPHORST)
18-07-2018

ben reeds 45 jaar klant bij Korterink

H.J.Bouwknegt (Meppel)
18-07-2018

Prima autobedrijf. Komt de gemaakte afspraken na en biedt een uitstekende service.

K.J. Jager (Zwolle)
13-07-2018

Betrouwbaar, klantvriendelijk, denkt mee met client

Marty Lenting (Zwolle)
13-06-2018

Kent de klant (en auto), vriendelijk, duidelijk en goede communicatie. Altijd een gratis leenauto mogelijk.

Roel (Hasselt)
11-06-2018

Goede service, ze denken met je mee, ze kennen je persoonlijk, ze bellen als er extra werkzaamheden gedaan moeten worden die niet vooraf zijn afgesproken

H. Dunnink
06-06-2018

is goed daar

Ge Klompjan (Nieuwleusen)
24-05-2018

zie vorig opmerkingen

H.J.Bouwknegt (Meppel)
24-05-2018

Ik vindt het een leuk bedrijf, klantvriendelijk personeel en uitstraling. Bieden een goeie service.

Dhr. A.J. de Jonge (Staphorst)
24-05-2018

ja omdat we al 32 jaar tevreden zijn.

Dhr G verheule (Nieuwleusen)
22-05-2018

Sympathieke benadering en deskundigheid van het totale personeel tegen de eigenaar van de auto !

J.van den Berg (Zwolle)
18-05-2018

Korterink is een bedrijf dat zich zeer klantvriendelijk opstelt en die er hun uiterste best voor doen om je met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan. Bij koop en bij reparatie zeer professioneel te werk gaan. Top garage.

Gerrit Jan Pullen (Staphorst)
17-05-2018

Een garage waarbij men met je meedenkt, vriendelijk en behulpzaam is.

H. J. Boeve
09-05-2018

Een goeie betrouwbare garage

G.J.Vekdman (Zwolle)
02-05-2018

zeer goed geholpen al die jaren.wij zij daar kind aan huis ook met het personeel.

roelof koobs (staphorst)
25-04-2018

Ik tevreden ben

Kuiper (Zwolle)
18-04-2018

altyd een leen auto. goede service,

willem de jonge (genemuiden)
18-04-2018

Al meer dan 35 jaar klant bij garage Korterink en meer dan 35 jaar zeer tevreden in alles wat ze doen aan mijn auto. Ook denken ze met ons mee en dat stellen we zeer op prijs.

Fam. Jansen (Zwolle)
18-04-2018

Het is een garage waar je je thuis voelt. Als je aan komt word je gelijk opgevangen, en vriendelijk te woord gestaan.Kunt gelijk aan de koffie of thee, en als er iets is met de auto dan komt gelijk een monteur die je verteld wat er loos is.Fijne medewerkers daar, (allemaal).zei verdienen een pluim.

E vos (Zwolle)
18-04-2018

alles in de beoordeling meenemend kunnen de eerder gegeven cijfers 7 in zijn totaliteit als een 8 bepaald worden

Frans Stapel (Staphorst)
12-04-2018

Goede persoonlijke benadering

Jan Schoemaker (Nieuwleusen)
28-03-2018

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.