9,2
387 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Korterink

9,2

387 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

alles was prima

Anoniem
08-07-2015

Deze garage is professioneel, vriendelijk en denk mee met de klant. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Ik ben uitermate tevreden.

Ralph Sam (Zwartsluis)
08-07-2015

Keurig werk geleverd in alle opzichten.

Hans Lourens (Staphorst)
08-07-2015

het totaal van ontvangst en de verdere afhandeling,ik werd netjes thuisgebracht en na reparatie weer opgehaald,die service zie je niet altijd meer

s.h.huberts (staphorst)
30-06-2015

Altijd alles prima voor elkaar

Anoniem
25-06-2015

goede service. goede opgeleide vakmensen en altijd een correcte bediening

Joop van den Berg (Zwolle)
25-06-2015

Het personeel is zeer vriendelijk, professioneel en altijd behulpzaam.

René Venderbos (Hoogeveen)
24-06-2015

De mensen doen het perfect

Anoniem
24-06-2015

Vriendelijke benadering, duidelijke uitleg over reparatie en kosten. snelle service leenauto altijd mogenlijk.

Anoniem
17-06-2015

Betrouwbaar

Anoniem
17-06-2015

zeer klantgericht en alle medewerkers staan open voor de klant en klant kent ze ook. Daarnaast heeft men altijd interesse in de persoon en niet als klant alleen. Men heeft interesse voor de persoon en je voelt je niet direct een "klant". Dat geeft altijd een vertrouwd gevoel als je binnenkomt. Het is die persoonlijke benadering die vertrouwen wekt en men doet er alles aan om dat vertrouwen te houden.

Dhr.C.Jansen (Hasselt)
17-06-2015

nogmaals prima service, vriendelijk personeel, komen afspraken na.

yvonne lindeboom (zwolle)
17-06-2015

Service wordt geschreven met hoofdletters. De klant staat centraal. De kwaliteit van de aangeboden occasions is bovengemiddeld goed. En als er toch iets is dan wordt er alles aan gedaan om dit snel en en goed af te handelen.

Willem Vonkeman (Zwolle)
04-06-2015

wij zijn al 30 jaar klant en nog nooit een probleem gehad

Anoniem
01-06-2015

Klantvriendelijk, goede sfeer, correcte uitvoering van werkzaamheden. Wederzijds vertrouwen.

Aleida en Nico Broersma (Zwolle)
13-05-2015

vriendelijke mensen, goede service (als verrassing is mijn auto gepoetst, reden: hoort bij een grote buurt)

Ida Eisma (Zwolle)
30-04-2015

Uitstekend garagebedrijf. Geen poespas. Afspraken worden correct nagekomen. Vooraf gegeven prijsopgave klopt altijd.

K.J.Jager (Zwolle)
29-04-2015

Tot nu toe tevreden inzijntotaliteit.

A.kamerman (Nieuwleusen)
29-04-2015

Meer dan 30 jaar een zeer tevreden Toyotarijder en met steeds weer die goede service, eerlijk advies en nooit onverwachte hoge reparaties!!

Rudi de Groot (Zwolle)
29-04-2015

snel geholpen. goede afspraken. vriendelijke mensen.

Ge Klompjan (Nieuwleusen)
29-04-2015

Het hele bedrijf,gevuld met uitstekende vakmensen, men weet je naam en groet je, koffie wordt aangeboden, dan hebben ze het daar wel begrepen hoe het werkt.

Clemens Epping (zwolle)
29-04-2015

Goede garage met vriendelijk en vakkundig personeel.

Gerard Burgers (Dalfsen)
29-04-2015

Eerlijke prijzen, betrouwbaar, hartelijk. Goede service.

Mvr J. Venneman (Alblasserdam)
29-04-2015

omdat ik zeer tevreden ben

Anoniem
29-04-2015

door de receptie wordt ik gebeld, dat de winterbanden verwisseld moeten worden, of ik daar al aangedacht had . Fijn dat ze meedenken, dit is maar 1 voorbeeld, maar als er bij een reparatie extra zaken naar voren komen. altijd eerst een telefoontje!

Anoniem
09-04-2015

Mede omdat ze een goed en eerlijk advies geven.

Anoniem
08-04-2015

Vriendelijke mensen en een uitstekende service!

Anoniem
08-04-2015

Deze dealer is door mij als een zeer betrouwbare en prettige garage ervaren. De sevice en de vriendelijkheid van het personeel was tot op heden zeer goed. Voorlopig geen andere dealer/garage

Anoniem
01-04-2015

Nette en correcte behandeling. Altijd vriendelijk.

Dhr. J.W.ten Brinke (Zwolle)
30-03-2015

goede service, duidelijke en correcte uitleg.

Mevr. M.van Duijvenvoorde (Genemuiden)
26-03-2015

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.